Virágzó vidékünk

A mai naptól látogatható a pécsi dínópark

Illusztráci/pixabay
Illusztráci/pixabay
Malomvölgyben összesen 41 különböző dinoszaurusz fajt mutatnak be, köztük olyan közismerteket, mint a T-Rex, a raptorok, vagy a vagy a Mecsekben fellelt Komlosaurus.

Malomvölgyben összesen 41 különböző dinoszaurusz fajt mutatnak be július 15-én hétfőtől, köztük olyan közismerteket, mint a T-Rex, a raptorok, vagy a Mecsekben fellelt Komlosaurus. A kiállított dinoszauruszok között több mozog, sőt, hangot is ad, írta a Pécsma.

Festővászonra kívánkozó, hatalmasra nőtt kék atlaszcédrusok, terülő borókák, thuják és egyéb nagy örökzöldek teszik lélegzetelállítóvá a völgyet, különösen amikor az ember először megpillantja. Pedig ekkor még nem is sejti, hogy a domboldali erdőt félelmetes dinoszauruszok lakják

– mutatták be a felfedezésre váró titokzatos világot, ahol egykor élt emlősök és hüllők is felbukkannak a dinoszauruszok között a völgy ölelésében.

A szórakozás mellett érdekes földtörténeti, paleontológiai információkkal is gazdagodhatnak, de a kikapcsolódást ugrálóvár, légvár-csúszda, vízi-dodzsem és számos játékelem szolgálja majd.

A dínóparkról bővebb tájékoztatás ITT olvasható.

Kapcsolódó
Ma nyitott az ország első állandó dinoszaurusz kiállítása és oktatóparkja
Az egyedülálló szórakoztató és oktató park a budapesti KÖKI Bevásárlóközpont tetején várja az érdeklődőket.
Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik