Gesztenyés-sárgabarackos csokoládés sütemény lett Budapest desszertje A desszertet előszőr az Édes Napok Budapest fesztiválon kóstolhatják meg az érdeklődők a Szent István-bazilika előtt.
Beindult a forgalom a Maros 19. századi vashídján Miután befejezik a felújítást, teljes szélességében használható lesz a patinás létesítmény, de csak gyalogosan.
6 ok, amiért sárgulhat a bonsai levele A bonsai leveleinek sárgulása figyelmeztető jel, hogy valami nincs rendben a növény gondozásával.
Virágzó vidékünk Kéz a kézben, szerelemben négy éve a Föld körül Az elmúlt négy évben nagyjából havi 200 ezer forintból járták be a világot, tehát valamivel olcsóbban, mintha Budapesten éltek volna.
2024-ben a Svájcer Paraszt Sajt az év legjobb magyar sajtja Intenzív ízélményt ad már négy hónapos érlelés után, az idő előrehaladtával a karaktere egyre erősödik.
Egész évben készülhet savanyúság a hordóban Kerülhet bele almapaprika, hagyma, zöld paradicsom, kisdinnye, karfiol, káposzta, répa, a levet pedig akár két évig is használhatjuk.
Készítsünk lekvárt zöld paradicsomból A nem érett paradicsomokból is sokoldalúan használható finomság lehet.