Életmód

2017-es egészségnaptár Gyuri bácsi tanácsaival

Ajánlásaira bátran rábízhatjuk magunkat.

Sokak számára jó hír, hogy megjelent Szabó Gyuri bácsi, a bükki füvesember 2017-es egészségnaptára, melyben konkrét tanácsokat ad az év minden napjára, hogy milyen teát igyunk az egészségünk védelmében – olvasható a Györgytea weboldalon.

Fotó: Facebook/Szabó Gyuri bácsi
Fotó: Facebook/Szabó Gyuri bácsi

Abból a fantasztikus népgyógyászati tudásból, amit Gyuri bácsi több évtized alatt halmozott fel, most mi is részesülhetünk. A képes egészségnaptárban található gyönyörű fotók egy része a bükki füvesember legendás gyógynövénykertjében készültek, melyben már több mint százféle növény terem.

Szabó Gyuri bácsi egész életét a gyógynövényes egészségmegőrzésre tette fel: országjáró előadásain is mindig hangsúlyozza, hogy megelőzni sokkal könnyebb a betegséget, mint kezelni, és hogy személyes felelősségünk vigyázni magunkra.

Egy hónap, egy kérdés

A naptár minden hónapjában egy-egy olyan kérdést fejt ki, amely az adott időszakban fontos szerepet játszik az egészségmegőrzésben. Így a gyógynövények erejével előre fel tudunk készülni a náthaszezon, az allergiás időszak, a tavaszi fáradtság vagy a vitaminhiány ellen. A 2017-es egészségnaptárban Gyuri bácsi minden egyes napra tanácsot ad nekünk, mintha csak személyesen tenné.

Fotó: gyorgytea.hu
Fotó: gyorgytea.hu

Bátran rábízhatjuk magunkat az ajánlásaira, mert ez a naptár egy olyan komplex egészségvédő rendszert alkot, mely egész évben segít a testi-lelki harmóniánk és energiaszintünk megőrzésében.

Ahogy a korábbi években, úgy a 2017-es egészségnaptárhoz negyedéves egészségvédő csomagok is kapcsolódnak, melyek az adott időszakra ajánlott legfontosabb gyógynövényteákat és alkoholos kivonatokat tartalmazzák.

Címfotó: Facebook/Szabó Gyuri bácsi

Olvasói sztorik