Életmód

Pizzával és salátával támogatják a vírus ellen küzdő szegedi hősöket

Minden adag étel mellé egy csoki is jár.

A Karitáció Alapítvány koordinálásával, a Pizza Futár és a Zöldlevelecske Salátaműhely támogatásával meleg étellel, friss salátával és hidegen préselt gyümölcslével, egy igazi vitaminbombával tudjuk ellátni a mindennapi hőseinket – írta közleményében az alapítvány.

Becsületkasszás fizetéssel kínálja zöldségeit az orosházi őstermelő
A koronavírus-járvány miatt nehezen tudják értékesíteni készleteiket a zöldségtermeléssel foglalkozó gazdálkodók.

Azokra a hősökre gondolnak, akik ebben a kiemelten nehéz időszakban is megfeszített tempóban dolgoznak, hogy az egészségügyi ellátás probléma nélkül és akadálymentesen működjön. Az összefogás eredményeként a szegedi Gyermekgyógyászati Klinika Fertőző Osztályán és a II. Kórház Infektológiai Osztályán dolgozó egészségügyi dolgozóknak a munkáját próbálják segíteni néhány hétig a felajánlással.

Alapítványunk nem csak az ételek koordinációjában segít, hanem minden adag étel mellé egy-egy tábla csokoládéval is hozzájárul! A csokoládét egy korábbi akciónk alkalmával gyűjtöttük össze, melyet kis betegeinknek vittek volna el bohócdoktoraink, de most úgy érezzük, hogy egy kis boldogsághormon és energia jól jön a hősiesen helytálló egészségügyiseknek

– mondta el Gere Anikó Mónika az alapítvány programjának koordinátora.

Kiemelt kép: Karitáció Alapítvány

A megyei kórház minden dolgozóját sütire és kávéra várják egy salgótarjáni cukrászdában
Együttérzéssel és némi szívességgel szeretnék meghálálni az egészségügyben a mostani helyzetben is hősiesen helytálló dolgozók munkáját.
Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik