Életmód

Ez lett az évtized legjobb szálláshelye Magyarországon

Facebook / Bambara Hotel
Facebook / Bambara Hotel

Az Év Hotele Közönségszavazás különleges évaddal rukkolt elő szeptemberben, amiben a 2010-es évek legjobb 38 szállodája indult el a Best of Az Év Hotele címért. A szuperdöntőből a 7 kiemelt magyarországi turisztikai régió első két helyezettjei jutottak be az áprilisi döntőbe, ahol a nézők két héten keresztül szavazhattak kedvenceikre, írja a turizmus.com.

A legjobbaknak járó díjakat vasárnap adták át a Hotel Vision Budapest szállodában, amit az RTL Klubon is láthattak a nézők.

A 2010-es évek legjobb szálláshelye Az Év Hotele 2017-es évadának győztese, a felsőtárkányi Varázslatos Bambara Hotel lett, amely a szavazatok 24 százalékát kapta.

A második helyet Az Év Hotele 2019-es évadának győztese, az egerszalóki Mesés Shiraz Hotel kapta, amely a szavazatok 16 százalékát szerezte meg, a bronzérmes pedig a 2017-es évad ezüstérmes szállodája, a hajdúszoboszlói Hotel Délibáb lett, amire a nézők 10 százaléka voksolt.

Bejelentették a folytatást is az Év Hotele Közönségszavazás szervezői az évadzáró epizódban, amire 2022-ben kerül majd sor.

Kapcsolódó
Hotellé alakítják át a picinyke svájci falut
Corippo elindult a lejtőn, és rövid időn belül szellemfaluvá válhat. De nincs még minden vessze.
Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik