Életmód

Újra érdemes lesz korit húzni a Jégpályák Éjszakáján

Facebook/Városligeti Műjégpálya és Csónakázótó
Facebook/Városligeti Műjégpálya és Csónakázótó
Immár nyolcadik alkalommal rendezik meg a programot, amit 2023-ban az év szabadidősport-eseményének választottak.

Ahogyan 2016 óta mindig, idén januárban is megrendezi a Magyar Jégkorong Szövetség a Jégpályák Éjszakáját. Központi helyszínünk ismét a Városligeti Műjégpálya lesz, emellett több mint harminc pálya csatlakozott a január 20-i eseményhez, írta honlapján Jégpályák Éjszakája.

Immár nyolcadik alkalommal rendezzük meg a Jégpályák Éjszakáját, melynek népszerűségét jól jelzi, hogy a rendezvényt 2023-ban az év szabadidősport-eseményének választották

– számoltak be a rendezvény sikeréről.

Az elmúlt években országszerte tízezrek húztak ezen a napon korcsolyát, és várhatóan most sem lesz ez másként, hiszen nem csak a fővárosban élők örülhetnek, több nagyvárosban is kiemelt programokra számíthatnak a szórakozni vágyók és a jeges sportok szerelmesei.

Január 20-án közel negyven jégpályán lehet korizni, szórakozni, kikapcsolódni, bulizni, merthogy több helyszínen is lesznek kiegészítő programok és aktivitások.

A Városligeti Műjégpálya minden bizonnyal ebben az évben is a legnépszerűbb helyszín lesz, 16 órától lehet korizni 20 óráig, míg 21:30-tól éjjel fél 1-ig kedvezményes Jégpályák Éjszakája-jeggyel lehet majd a pályára menni – ezek száma egyébként limitált, érdemes időben érkezni a „műjégre”, ahol DJ-k gondoskodnak a jó hangulatról a jégdiszkó keretében.

A helyszínek pontos listáját és azok nyitvatartási idejét a jegpalyakejszakaja.hu oldalon lehet elérni.

Kapcsolódó
5 csalogató jégpálya az országból
Csodálatos panorámát nyújtanak a tóparti jégpályák.
Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik