Életmód

Mézkirálynőt választottak polgármesternek egy békési faluban

FACEBOOK/MAGYARORSZÁG MÉZKIRÁLYNŐJE ÉS UDVARHÖLGYEI
FACEBOOK/MAGYARORSZÁG MÉZKIRÁLYNŐJE ÉS UDVARHÖLGYEI
29 éves, hat éve méhészkedik, 2022-ben választották meg az ország mézkirálynőjének.

A Békés vármegyei Nagykamaráson egy fiatal hölgynek, Mohácsi Klaudia független polgármesterjelöltnek szavaztak bizalmat a helyiek a június 9-i önkormányzati választáson, írta a Beol.

A 29 éves, 259 szavazattal megválasztott polgármester 6 éve méhészkedik. 2022-ben őt választották meg Magyarország mézkirálynőjévé. Bejárta az országot, egy éven át népszerűsítette hazánkban és külföldön is a magyar mézet, a méhészek munkáját.

Családi öröksége a méhek szeretete. Nagypapája kezdte a méhészkedés, majd az édesapja folytatta, ő pedig tíz családdal kezdett méhészkedni. Pénzügyi, számviteli tanulmányokat folytatott, jelenleg értékesítőként dolgozik

– hangzott el a 2022-es mézkirálynő választáson Mohácsi Klaudia méltatásában a Jászberényben rendezett Nemzetközi Mézvásár és Méhésztalálkozón.

Én egy kész programtervezetet állítottam össze a 2024-2029. időszakra. Számos területet érintettem, mely a fejlődés útjára állíthatja a településünket. Kérdés vagy észrevétel esetén keressenek bizalommal. Beszélgessünk és lendítsük fel együtt lakóhelyünket. Mindenki fontos, mindenki számít

– nyilatkozta még megválasztása előtt Nagykamarás polgármestere.

Kapcsolódó
Megválasztották az ország mézkirálynőjét
Borszéki Eszter Viktória szívügyének érzi a magyar méhészek támogatását, a mézfogyasztás népszerűsítését és kiáll a méhek nélkülözhetetlensége mellett.
Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik