Kertünk-Portánk

Valóságos mesebirodalom a 14. században épült házikó

Az elbűvölő vidéki lakok tárháza határtalan: írtunk már 19 négyzetméteren megvalósult álomotthonról, nádtetős parasztházról, elementáris erővel ható rusztikus otthonról, és most újabb gyöngyszemre találtunk.

Ha szeretnéd, hogy a következő vakációd előhozza belőled a gyermekkori emlékeket, akkor egészen Nagy-Britanniáig, Bourton-on-the-Water aprócska falujáig kell utaznod, ahol egy 14. században épült házban szállhatsz meg.

Már az épület külseje is elragadó, hisz falait lilaakác és borostyán borítja. Nem beszélve arról a 11 hektáros területről, ami az ingatlanhoz tartozik és amit felfedezhetünk az ott tartózkodásunk alatt.

De tény, az igazi csoda a falakon belül lakozik. A ház stílusa rendkívül kifinomult és korhű, sok minta és merész szín ötvözete. A mennyezeten található gerendák mesevilágot sugallnak magukból. A házikó négy hálószobás, és nyolc ember nagyon kényelmesen elfér benne.

És a belső medencét említettük?

A házigazdák különböző ínyencségekkel, így ropogós kenyérrel, sajttal és süteményekkel fogadják a vendégeket.

Ha kedvet kaptál a ház kibérléséhez, és lenne kedved elutazni miatta a szigetországig, ide kattintva meg is teheted foglalásodat. Az biztos, hogy megkérik az árát, egy hétre ugyanis 6400 dollárt, átszámítva közel kétmillió forintot kérnek el érte.

Ez is érdekelhet:

(House Beautiful)

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik