Kertünk-Portánk

4 inspiráló lakberendezési blog az instagramról

Négy tehetséges enteriőrstylist az ElleDecor magazin ajánlásban.

Nem szeretnénk eltévedni a lakberendező blogok dzsungelében? Új inspiráló ötletekre vágyunk? Szeretnénk tudni kik a legtrendibb lakberendezők az világhálón? Íme négy tehetséges enteriőrstylist az instagramról az ElleDecor magazin ajánlásban.

  1. MARTYNBULLARD

Ha szeretnénk tudni, vajon ki stylongolja az olyan neves dinasztiák otthonát, mint a Kardhasian-Jenner klán, Martyn Lawrence Bullard a mi emberünk. A tervező soha nem fogy ki a glamúrból és az elegáns megoldásokból.

2. DESIGNSEEDS

Desingseeds színplaettákat hoz létre, melyekhez utazásai és csodás természetfotók adják az inspirációt. Segítségével könnyebben boldogulhatunk otthonunk színeinek kiválasztásánál.

3. DECORHARDCORE

https://www.instagram.com/p/Bf1Now7hfte/?utm_source=ig_embed

Nomen est omen – íme egy vadabb blog a merészebb stílus kedvelőinek. Futurisztikus neonok a Versace-re jellemző túldíszítettséggel ötvözve – ha valaki bírja a lakberendezésben a hardcore-t, ki ne hagyja Decorehardcore blogját az instagramon.

4. KRISTOFER_JOHNSSON

Azoknak, akik inkább a visszafogottabb stílust kedvelik, de nem vetik meg, ha klasszikus stíluselemek vegyülnek modern darabokkal a svéd fotós, Kristofer Johnsson lakberendezési blogját ajánlja az ElleDecor.

Különös varázsa van a kék színnel kombinált otthonoknak, kelendőbbek a lakáspiacon is
Ezernyi árnyalat, ezernyi variációs lehetőség. Használjuk ki!

Kiemelt kép: martynlawrencebullard.com

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik