Kertünk-Portánk

Odúként olvad a mesés környezetbe a meghitt hangulatú házikó

Ez a hangulatos vidéki házikó Powysban, Walesben található, és első pillantásra elvarázsolja azokat, akik a természetben érzik igazán otthon magukat. Hamisítatlan vidéki hangulatot áraszt a hely.

A házikót találóan odúnak nevezték el, hisz valóban olyan, mint egy nyúlüreg kívülről, írja a Country Living.

A tetőt benövi a fű, így teljesen belesimul a lélegzetelállító szépségű walesi tájba a meghitt kikapcsolódást nyújtó kis ékszerdoboz.

Hasonlóan szépséges házikó:

Kívülről csak tippelni tudunk, vajon a belseje is olyan mesés-e, amilyennek a külseje sejteti. De ha belépünk sem csalódunk, hisz magukkal ragadnak a harmonikusan elrendezett, modern, korszerű belső terek, a vörösréz fürdőkád már csak hab a tortán, ahogy a ház előtt található pezsgőfürdő is, ahonnan a folyót, a tavat, de még a réten legelésző birkákat is megleshetjük kedvünk szerint.

Fotó: Instagram/coolstays

A The Burrow tulajdonosa, Tom Jones azt javasolja, hogy reggeli után menjünk le a tóhoz, és nézzük meg a pajkos vidrákat is. A környező táj szépsége senkit nem hagy hidegen.

Fotó: Flickr/Nick Hills

Az ökológiai farmok és a helyi termékek bőséges választéka, a vadon élő rókák és szarvasok látványa az egészséges életmód hívei és az állatbarátok számára is lehetőséget nyújt az ellazulásra. Az érintetlen táj mellett a házikó közelében található Powys község meseszép kastélya is megér egy túrát.

Powys kastélya – Fotó: Flickr/pillaton_malc

Nem unatkozhatunk, ha szeretjük a természet közelségét, mert sétautak, ösvények, piknikező helyek vagy épp a szomszédos kis falu is bőséggel kínál szépségeket, látnivalót, étterme pedig helyi finomságokkal kényeztet.

Extrém magyar szálláshelyek a különlegességek kedvelőinek
Sok egyedi szálláshelyet találhatunk, ha nem elégszünk meg a hagyományos kínálattal.

Kiemelt kép: Instagram/coolstays

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik