Kertünk-Portánk

Ha szerencséd van, 10 ezer forintért tiéd lehet ez a toszkánai villa

Jon Nurse
Jon Nurse

Egy brit pár ismét új szintre emeli a jótékonykodás fogalmát. Jon és Annmarie Nurse az elmúlt években két olaszországi villát is tombolán sorsolt ki az jelentkezők között, de ez sem jelentette számukra a végállomást, írja az Architectural Digest.

Idén egy újabb játékkal jelentkeztek, a tét ezúttal egy bámulatos fekvésű toszkánai ingatlan. Ezúttal is sorsolás útján dől majd el, ki lehet az új tulajdonosa a háznak. A részvételi díj pedig mindössze 25 font, átszámítva valamivel több mint 10 ezer forint. Ennyiért tehát bárki megadhatja magának az esélyt, hogy Olaszországban legyen lakástulajdonos.

Jon Nurse

A nemrégiben felújított, négy hálószobás, négy fürdőszobás villa a világhírű olasz régió északi részén található Garfagnana falujában, amely egy rendkívül csendes település, hiszen a turisták még csak most kezdik felfedezni.

Tartozik hozzá egy hatalmas kert, egy szabadtéri medence és csodálatos kilátás is. A konyha modern bútorokkal van felszerelve, az étkezőben nyolcan is le tudnak ülni, de a teraszon is lehetőség nyílik az étkezésre. A nappali rendkívül tágas és egy kandalló teszi még meghittebbé. A paramétereket ismerve tehát egyáltalán nem lenne meglepő, ha minden korábbinál többen vásárolnának tombolát a pártól.

Jon Nurse

A nyertesnek semmilyen rejtett költséget nem kell állnia, azonnal költözhető, de értékesíthető és kiadható is az Airbnb-n.

Jó, de mi ebben a jótékonykodás? A házaspár a bevétel jelentős részét felajánlja a The Children’s Society nevű brit jótékonysági szervezetnek, ahogy az előző két kisorsolt villa esetében is tették.

Jon Nurse

Ez egyébként az utolsó tulajdonukban lévő olaszországi ingatlan, tehát alighanem az utolsó esély is egyben, hogy tőlük nyerjünk új otthont.

Ha az ajánlat felkeltette az érdeklődésedet, ide kattintva vásárolhatsz tombolát 2022. január 22-ig.

Kapcsolódó
Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik