Kertünk-Portánk

2024-ben ez az év családi háza a közönség szerint

facebook/év háza pályázat
facebook/év háza pályázat
Szolnokon épült.

Mint azt korábban megírtuk, 2024-ben is meghirdették az Év háza pályázatot, melyre idén összesen 47 pályázat érkezett a családi ház és középület fő kategóriákra, illetve a társasház különdíjra.

Az elismeréseket szakmai zsűri ítéli oda, ám a hagyományoknak megfelelően internetes szavazáson megválasztják a közönségdíjasokat.

Elsőként a családi ház kategóriában került sor a közönségszavazásra az Év háza pályázat Facebook oldalán, ahol június 27. és július 4. között lehetett szavazni.

Lezárult a családi ház kategória közönségszavazása! A sokáig fej-fej mellett tartó szoros versenyben végül a szolnoki családi ház nyerte el a közönségdíjat! Gratulálunk a tervezőknek, Nánási Sándornak és Horváth Ferencnek

közölték a szervezők a közösségi oldalon.

facebook/év háza pályázat A közönségdíjas családi ház 2024-ben

A középület kategóriában július 8. (hétfő) és július 15.(hétfő) között mondhatják el véleményüket szavazatukkal a pályázat közösségi oldalán az érdeklődők.

A társasházakról július 18. (csütörtök) és július 25. (csütörtök) között dönthet a közönség a pályázat Facebook oldalán.

Fontos tudni, hogy a közönségszavazás eredménye nem befolyásolja a zsűrit, az teljesen független az építész szakma képviselőinek döntésétől.

A neves szakemberekből álló zsűri zárt ajtók választja ki a legjobbnak ítélt pályaműveket. A közönségdíjasokkal ellentétben, a hagyományokhoz híven az idei év nyerteseit a szeptember 25-én megrendezésre kerülő ünnepélyes díjátadón hozzák nyilvánosságra.

Kapcsolódó
Budapesti és badacsonyörsi épület nyerte az év háza díjat
A két abszolút fődíj mellett két szakmai és további négy különdíjat is kiosztottak.
Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik