Méretes siklót találtak a zöldségek között egy kovásznai áruházban

Az áruházat a fogyasztóvédelmi hatóság 10 ezer lejre büntette az eset kapcsán.
Korábban a témában:

Méretes sikló kúszott pénteken délután a sepsiszentgyörgyi Kauflandban a paradicsomos ládákon. A vásárlók értesítették a székelyföldi nagyáruház ügyfélszolgálatát, egy szemtanú pedig lefotózta a hüllőt és a Facebookon közzétette a képet, írta a Székelyhon.

A portál megkeresésére az áruházlánc illetékese elmondta:

az első vizsgálatok során kiderítették, hogy az egyébként ártalmatlan vízisikló Törökországból érkezett és friss fügét tartalmazó dobozból kúszott elő. A Kaufland minden üzletéből visszavonta a friss fügeszállítmányt, felvették a kapcsolatot a törökországi beszállítóval, magyarázatot kérve a történtekre.

A kellemetlen helyzetet percek alatt megoldották, de arról nem szólnak a híradások, mi lett a sikló további sorsa. Az esetet viharos gyorsasággal kivizsgálta a Kovászna Megyei Fogyasztóvédelmi Központ, és az áruházra a biztonsági előírások hiányára hivatkozva 10 ezer lej büntetést szabott ki.

Kiemelt kép: Székelyhon/olvasói fotó

Ilyen színes hajókat csak a máltai kikötőkben lehet látni

Luzzukat ringat Marsaxlokkban a tenger - ez a tökéletes regény-nyitómondatnak is beillő néhány szó valójában a máltai valóság egy csodaszép szelete. Ozirisz szeme, különleges hajóroncsok és színes vízi taxik engednek betekintést Málta kultúrájának egy olyan részébe, amiről méltatlanul kevés szó esik.

Kommentek

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
24-logo

Engedélyezi, hogy a 24.hu értesítéseket
küldjön Önnek a kiemelt hírekről?
Az értesítések bármikor kikapcsolhatók
a böngésző beállításaiban.