Mozaik

Színházba készül a 100 éves salgótarjáni Stefi néni

Korát meghazudtoló modón fitt és aktív a nógrádi megyeszékhely legidősebb asszonya.

A 100 éves kort megélt emberek köszöntése mindig felemelő pillanat, történjék az bárhol a világban. Nógrád megye székhelyén, Salgótarjánban 2019-ben köszöntötték a város legidősebb férfi polgárát, a vidéki újságírás nagy öregjét Bobál Gyulát, 2020. január 14-én, kedden pedig a város legidősebb hölgyét, a 100. születésnapját ünneplő Füzér Istvánnét.

Dr. Dániel Zoltán, Salgótarján alpolgármestere átadja a városi önkormányzat ajándékcsomagját Stefi néninek  (Fotó: Földi Zsolt)

Dr. Dániel Zoltán alpolgármester és Homoga László önkormányzati képviselő a néni lányának és vejének társaságában kívánt további jó egészséget az idős asszonynak. A 100 éves Füzér Istvánné Stefi néni kiváló egészségügyi állapotnak örvend, aktív életet él, a fotók láttán pedig akár 80 évesnek is hihetnénk.

Felvételünkön balról jobbra: Stefi néni lánya, dr. Dániel Zoltán alpolgármester, Stefi néni, Homoga László önkormányzati képviselő és az ünnepelt veje (Fotó: Földi Zsolt)

Dr. Dániel Zoltán az önkormányzat ajándékának átadása után meghívta Stefi nénit a névadója születésének idén 100. évfordulójára emlékező salgótarjáni Zenthe Ferenc Színház január végi premierjére. Az ünnepelt örült az invitálásnak, és megígérte: ha nem jön semmi közbe, akkor mindenképpen ellátogat az előadásra.

Szerkesztőségünk is boldog születésnapot és további jó egészséget kíván Stefi néninek.

Kiemelt képünkön dr. Dániel Zoltán Salgótarján alpolgármestere beszélget a szülinapos Stefi nénivel – Fotó: Földi Zsolt

Harmadszor lett magyar állampolgár a 100 éves erdélyi néni
Magyar állampolgárként született, de a politika viharaiban kétszer is elvették tőle azt.
Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik