Mozaik

Elefántlest kínálnak a dzsungelbuborékban

Az átlátszó dzsungelbuborékok felejthetetlen élményeket kínálnak.

Thaiföld híres lélegzetelállító természeti szépségei, lenyűgöző vadvilága és pihentető trópusi időjárása tökéletes cél azoknak, akik szeretnek a nyaralásuk ideje alatt kirándulni, természetben lenni. Hogy még közelebb hozza az utazókat a természethez, az egyik helyi üdülőparadicsom különleges szállást kínál, írja a Bored Panda.

Az Anantara Arany Háromszög Elefánt Tábor Észak-Thaiföldön található, és régóta az elefántokat kedvelő utazók célpontja. Most egy újabb attrakcióval bővült a kínálat: az üdülőközpont egyedi átlátszó buborék lakosztályokkal kényezteti a turistákat. A vendégek és az elefántok biztonsága érdekében a buborékok kissé megemelt platformon kaptak helyet. A lakosztályok közel 360 fokos tiszta képet nyújtanak a tábor vadvilágáról és a régió kristálytiszta égboltjáról. A buborékszoba kényelmi szolgáltatásai méltóak a legtöbb ötcsillagos szállodáéhoz, s nem mellékesen lenyűgöző kilátást nyújtanak az elefántok lakóhelyére.

Fotó: Facebook/Anantara Golden Triangle Elephant Camp & Resort

Ezeket a hagyományosnak egyáltalán nem mondható szobákat Jungle Bubbles-nek nevezik. Átlátszó csúcstechnológiájú poliészter szövetből készülnek, amely korlátok nélkül lehetővé teszi a látogatók számára a környék megtekintését. A 22 négyzetméteres buborékok mindegyike kényelmes, nagy méretű ággyal rendelkezik, de a tágas lakosztályban helyet kapott egy ülősarok és egy fürdőszoba is. A hőség sem zavaró, hiszen mindegyik buborék légkondicionált.

Fotó: Facebook/Anantara Golden Triangle Elephant Camp & Resort

A vendégek vacsorázni is a lakosztályukban maradhatnak, hiszen a személyzet helybe viszi nekik az ételt, így az elefántok megfigyelését semmi nem zavarja meg.

A luxuskupola ára 180 ezer forint egy éjszakára, s minden bizonnyal felejthetetlen élményt garantál minden vendégnek.

Kiemelt kép: Facebook/Anantara Golden Triangle Elephant Camp & Resort

Extrém magyar szálláshelyek a különlegességek kedvelőinek
Sok egyedi szálláshelyet találhatunk, ha nem elégszünk meg a hagyományos kínálattal.
Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik