Mozaik

Új évadot kezd a tévében az ország legnépszerűbb faluja

sárosi attila
sárosi attila
Tovább követhetik a nézők Pajkaszeg és lakóinak életét.

Az egyik legnépszerűbb tv-sorozat, A mi kis falunk előző, 5. szezonja június közepén ért véget, a sorozat azóta nyári szüneten van. Szeptember 4-én viszont visszatér, és a 6. évaddal folytatódik Pajkaszeg és lakóinak története az RTL Klubon, írta a SorozatWiki.

Kapcsolódó
Kitüntették a magyar vidék legismertebb polgármesterét
A művész színházi alakításaiért vehette át a Gábor Miklós-díjat.

Az RTL Klub nagysikerű sorozatának hatodik évada szeptember 4-én 20 órától dupla epizóddal kezdődik, melyre a produkció történetében még sosem volt példa. Az RTL Most+ platformon ugyanezen a napon a televíziós premiert megelőzően reggeltől egész nap elérhető A mi kis falunk első két epizódja.

Pajkaszeg lakóinak fordulatokban és izgalmakban gazdag, vidám élete ismét önfeledt pillanatokat szerezhet majd a nézőknek.

Rögtön az első epizódban Teca visszautasíthatatlan ajánlatot kap egy férfitől, amihez a papnak is lesz egy-két szava, Stoki pedig emberrablás miatt kezd nyomozásba.

A folytatásban Nelli végre bemutatja Zsoltot az apjának, Erika hazaérkezik a kórházból az ikrekkel, Gyuri pedig bónuszként megkapja a nyakába Erika szüleit is.

A közmunkások konkurenciát kapnak, a doktor edzőterembe viszi a polgármestert, Saci pedig visszatér a faluba. A kérdés már csak az, sikerült-e Lacival közelebb kerülniük egymáshoz.

Kapcsolódó
A mi kis falunk, ahol titkos pénzverde működött
Barlangjai is vannak, melyek rablótanyául szolgáltak.
Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik