Airbnb
Mozaik

Életre keltették Micimackó mesebeli otthonát

Ha gyerekkorodban mindig is úgy szerettél volna élni, mint Micimackó, akkor most valóra válthatod az álmaidat mindannyiunk kedvenc mackója otthonának életre kelt másolatában, írja a CNN.

Airbnb

A faházat A. A. Milne Micimackójának 95. évfordulójára állították fel abban az erdőben, amiről a százholdas pagonyt mintázta a szerző annak idején.

Az angol medve szóból és az Airbnb ötvözetéből egyszerűen csak Bearbnb néven emlegetett otthon tökéletes mása Micimackó mesében leírt zugának és minden ide látogató számára maradandó élményt nyújt.

Airbnb

Az egyszobás ház kívülről úgy fest, mintha egy fába építették volna. A vendégeket körbevezetik a környéken és a hirdetés szerint leginkább mézes ételekkel várják őket, szunyókálni pedig kötelező benne.

Az ingatlanban egy négyfős család fér el kényelmesen: a szülők a franciaágyon, két gyermek pedig a felette falra szerelt ágyon.

Airbnb

Első körben csak szeptember 24-re és szeptember 25-re lehet foglalni, de a közeljövőben alighanem újabb időpontokat nyitnak majd meg az érdeklődők számára a tulajdonosok. Kezdetben viszont a nagy-britanniai lakosokat részesítik előnyben, külföldről nem fogadnak foglalásokat.

Kapcsolódó
Micimackós paplanok között ragyognak a gyermeki álmok
Párnák, plédek, paplanok, huzatok, melyek felelevenítik a mesék világát.
Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!