Mozaik

Nem lehet betelni 2022 legszebb fotósorozataival

illusztráció/josef jordan
illusztráció/josef jordan
Egy helyen a természet, az évszakok, a gyönyörű táj és a fotósok „bravúrjai”.

Az új esztendő első napjaiban megszokott, hogy visszapillant az ember az előző év szép pillanataira. Ezt tesszük ezúttal mi is, amikor az olvasóink által oly kedvelt, a Sokszínű vidéken 2022-ben megjelent fotóösszeállításokból válogatunk.

Képgalériánkban megjelenik a természet, az évszakok, a gyönyörű táj és a fotósok “bravúrjai”. A kedves olvasónak nincs is mást tenni, mint a cikk címére kattintva hátradőlnie, és kicsit nosztalgiázni a szépséges felvételeken, melyekből reményeink szerint 2023-ban sem szenvedünk hiányt.

1.

A nagy nyári aszályban a nagyobb patakok kivételével szinte az összes kis és közepes vízfolyás kiszáradt a Bükk erdeiben. Fotósorozaton, ahogy az utolsó csepp vízért érkeznek az állatok a Bükk erdeiben.

2.

Ha már az évszakoknál járunk, az ősz sem maradhatott ki, amikor olvasóink felvételeit tettük közkinccsé. Fotósorozat az ősz bámulatos csodáiról olvasóink szemével.

3.

Jöjjön a leghidegebb évszak, és Magyarország kedvelt turistaparadicsoma, a Tisza-tó. Télen is csodálatos a Tisza-tó.

4.

Lillafüred minden évszakban is csodás arcát mutatja, akkor is, amikor leesik az első hó. Mesebeli reggelre ébredt Lillafüred.

5.

Évszaktól függetlenül mindig gyönyörű arcát mutatja a Solti Kis-Duna. Mesevilágba repít a Solti Kis-Duna látványa.

6.

A természetes anyagokból épült házak egyre nagyobb népszerűségnek örvendenek, ez a különleges mindenképpen. Tizenegy évig épült a kézzel faragott ökoház.

7.

A természetfotósok versenyei mindig népszerűek. Hamarosan megválasztják 2022 legjobbjait. Kihirdették az év természetfotója verseny 25 döntősét, elképesztően erős a mezőny.

8.

Az év legviccesebb természetfotóját már kihirdették. Ez lett 2022 legviccesebb természetfotója.

9.

Hogy ne maradjunk magyar természetfotós verseny nélkül, íme azok, akik fényképezőgéppel vadásztak 2022-ben. Megválasztották a legjobb hazai fényképezőgépes vadászokat.

10.

Összeállításunk legvégére maradt az év végi ünnepkör, amikor karácsonyi díszbe öltözött az ország szinte minden települése, így Szeged is. Lenyűgöző fotók a szegedi adventi forgatagról.

Kapcsolódó
Természetes szépség sugárzik a klárafalvi családanya fotóiról
Brigitta Klárafalván él, de Makón és Szegeden is megtalálja művészetének ihletet adó forrását.
Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik