Az ember ősidőktől fogva azért vadászik, hogy a zsákmányát megegye. A fiatal, de tapasztalt vadász, Vári Dávid – akit nemrégiben Megyer polgármesterévé választottak – szenvedélyesen járja az erdőt a vadak után már gyermekkora óta. Szépen, lassan kitanulta minden csínját-bínját Diana istennő mesterségének.
Az elejtett apró- és nagyvadak legkülönfélébb elkészítését is mesterfokon elsajátította, és most mindenki örömére a nagyközönség elé tárja legkülönfélébb ételkreációit. Izgalmas kihívásnak tartja, hogy az ízek és a különféle húsok harmóniáját megteremtse, belecsempéssze a helyi tájegység jellegzetes fűszereit, konyhai tradícióit, ahogy a festő kikeveri a színeket, vagy a komponista elegyíti a ritmust a dallamokkal. Ugyanakkor a legújabb technológiákkal is szívesen kísérletezik.
A gyűjteményében 89 nagyszerű, ínycsiklandó és egészen különleges vadhúsból készült étel receptét mutatja be, a muflontól a galambon át egészen a borzig vagy vaddisznóig. Mellette a terítékre kerülő vadakat is megismerhetjük a vadász szemével.
Kiemelt kép: Batár Zsolt/BOOOK Kiadó