Hétköznapok egyszerű finomsága a krumplis fluta

Ha van otthon krumpli, liszt és tojás, pár perc alatt összeüthetjük ezt a tápláló fogást.
Kapcsolódó cikkek

Sok helyen krumplis pacsaként vagy zsírban sült krumplis pogácsaként ismerik ezt az egyszerű ételt, amit a régi paraszti háztartásokban gyakran adtak főételnek egy köménymagleves után a hétköznapokon, hétvégenként pedig egy tartalmasabb gulyásleves után jöhetett lekvárral ízesítve finom desszertként.

Ezúttal Pálfalvi Erzsébet receptjét közöljük, aki a Facebookon osztotta meg tapasztalatait.

Krumplis fluta Pálfalvi Erzsébet konyhájából

Hozzávalók:

Elkészítése:

Jó étvágyat kívánunk!

Kiemelt kép: Pálfalvi Erzsébet

Hajdúsági csodafalat: kapros dübbencs
Önálló ételként is fogyasztható, zsírossága miatt frissen sülve élvezhető igazán.