Kolbásszal és sajttal töltött vajpuha török zsemle, a pogca

Az a jó benne, hogy nagyon finom és gyorsan elkészíthető.
Kapcsolódó cikkek

Akár vacsorára, akár reggelire készítjük, nem fogunk vele mellé. A gyerekek és a felnőttek egyaránt nagyon fogják szeretni ezt a vajpuha, házi finomságot, ami langyosan fogyasztva a legjobb, mert a benne lévő sajt szétolvad a szánkban, utánozhatatlan ízélményt adva.

Kolbásszal, sajttal töltött pogca

Fotó: Dubóczky Krisztina

Hozzávalók 15 nagyobb zsemléhez:

Fotó: Dubóczky Krisztina

Elkészítése:

Fotó: Dubóczky Krisztina
Fotó: Dubóczky Krisztina

Jó étvágyat kívánunk!

Kiemelt kép: Dubóczky Krisztina

Ellenállhatatlan diós mágnás pite a nagyi szakácskönyvéből
Ha a családtagok egyszer megkóstolják ezt a finomságot, ünnepnapokon biztosan mindig követelni fogják.