Mag Péter jó tizenöt évvel ezelőtt kezdett hozzá első cefregyűjtéséhez, azóta negyvenféle pálinkát készített, írta az Oroscafe.
Több ismerőse biztatta, hogy hogy van érzéke a pálinkához, ezért kapott kedvet az első saját nedü elkészítéséhez. A fiatalember nem szeretett volna a “bejáratott” gyümölcsökhöz nyúlni, helyette úgy döntött, igazi kuriózumokat készít.
Péter igazi meglepetéssel szolgált, amikor egy ritka kuriózumot említett.
Egy mázsa paradicsomból készítettem pálinkát, 1,3 liter lett belőle. Marhapörkölt előtt a paradicsompálinka meghozza az étvágyat és kulináris élményt ad
– mondta a portálnak a fiatalember.
Még ebben az esztendőben megpróbálkozik a galagonyával, jövőre pedig a fekete berkenyével. Tavalyelőtt ez utóbbiból készült az év pálinkája, és ő nagyon kíváncsi arra, mit lehet ebből a gyümölcsből kihozni.