Otthon készült

Briós malacokkal köszöntötte az új évet egy zirci pékség

A pékek fantáziája nem ismer határokat.

A kézműves pékségekben, családias hangulatú kisüzem lévén – mint a zirci Horváth Pékség is – jeles napok alkalmával beindul a pékek fantáziája, és az alkalomhoz illő pékáruval kedveskednek a vevőknek, írta a Veol.

Kapcsolódó
1848 Kossuth kiflit sütöttek ki
Jótékonykodtak is az ünnepi édességgel.

A zirci pékségben nőnapkor például tésztarózsát, ősszel sütőtökös kenyeret készítettek.

Az új esztendőt köszöntve briós jellegű tésztából szerencsemalacot formált Horváth László, az egyik tulajdonos, ezzel kívánva boldog új évet kollektívájuk vásárlóiknak.

Kapcsolódó
Ezek a legjobb magyar bejglik 2021-ben az országban
Három kategóriában hirdettek győztest.
Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik