Virágzó vidékünk

Megérkezett a 21. század Balatonmáriafürdőre is

A pad igyekszik kielégíteni a mindennapi életben felmerülő telefonnal kapcsolatos igényeket.

Azt már megszoktuk, hogy a telefonok okosak, ám manapság egyre több helyen találkozni más okos eszközökkel, például okos-padokkal is.

Legutóbb a Balaton partján, Balatonmáriafürdőn került ki egy ilyen okospad, amely kimondottan olyan kültéri helyre lett tervezve, ahol sok napsugárzás éri.

Ingyenes applikációk a kirándulás szerelmeseinek
Cél, hogy felkeltsék az emberek érdeklődését természeti kincseink iránt.

Az ülő alkalmatosság 100%-ban napenergiával működik, nincs szükség egyéb energiaellátásra vagy infrastruktúra kiépítésére. Beépített napelemekkel rendelkezik az ülőfelület alatt, így folyamatosan tölti magát a szerkezet. Wi-Fi hotspot-ként, vezetékes és vezeték nélküli töltési pontként is funkcionál. A beépített szenzorai az időjárást is figyelik, ezért, ha esik a hó is le lehet rá ülni, ugyanis leolvasztja magát.

A pad megosztja a véleményeket. Sokak szerint épp a funkcióját nem tölti be – tehát ülni például egyáltalán nem kényelmes rajta, mások szerint a nagy melegben a felforrósodott üvegre nincs is, aki ráülne. Bár a pad állítólag a beépített hűtőrendszerrel az ülőfelületet még a nyári forróságban is kellemes hőmérsékletben tartja, voltak, akik azt mondták, célravezetőbb lett volna az egész technikát egy oszlopon elhelyezni, alatta egy kényelmes paddal.

Az mindenesetre biztos, hogy a pad igyekszik kielégíteni a mindennapi életben felmerülő telefonnal kapcsolatos igényeket, az pedig majd kiderül, hogy az üldögéléssel kapcsolatos funkciójának is eleget tud-e tenni az okos szerkezet.

Kiemelt kép: Facebook/ Balatoni értékmentés

Okostelefonnal szabályozható a konténerből készült úszómedence
Könnyen mobilizálható, látványos, és az egész okostelefonnal könnyedén szabályozható.
Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik