Virágzó vidékünk

A bükki füvesemeber is részt vesz az idei kiskunmajsai levendulaszüreten

A Jonathermál Zrt. szervezésében ismét levendulaszüretre invitálják az érdeklődőket Kiskunmajsán a Lópofa Csárda udvarán.  Június 21- 23-ig nem csak levendula illata lengi be a környéket, hanem színes programokkal, nagyszerű előadókkal, helyi termékekkel, kézműves bemutatókkal, házi kovászos kenyér sütéssel és vásárral várják a kedves vendégeket.

Az idei évben Szabó Gyuri bácsi, a bükki füvesember előadását is hallhatják, „Gyógynövényekkel az egészségért” címmel rögtön az esemény első napján, pénteken.

Élményteli mesés percekkel lesznek gazdagabbak a programara ellátogatók,  hiszen Berecz András mesemondó, népmesegyűjtő szórakoztatja a kicsiket és nagyokat. Mert a mese kacagtat és tanít.

Egész hétvégén várja a vendégeket az Életre kelt mesehősök – Süsü és barátai kiállítás, melyen a névadó sárkány mellett megtekinthetők lesznek Csukás István halhatatlan mesefigurái.

Szombaton lép majd színpadra a Péter&Pan gitárduó és a Guruló Cirkusz bábműsort tart majd, vasárnap pedig a Marching Jazz Band és Sarkadi Bence világhírű marionett művész szórakoztatja a közönséget.

A gazdag programok között Gergely Gellért, Kiskunmajsa volt káplánja a Tihanyi Bencés Apátság gyógyteáit kóstoltatja az érdeklődőkkel.

A levendulaszüret 10 és 18 óra között tart majd szombaton és vasárnap. A részvétel feltétele az arató tasak vagy táska vásárlása, amelynek díja 500 Ft/arató tasak ill. 1.000 Ft/arató táska. A résztvevők arató tasakokat a helyszínen tudnak vásárolni.

Miután a látogatók beteltek a kert látvány- és illatvilágával, frissítő perceket tölthetnek a Jonathermál Gyógy- és Élményfürdőben.

jonathermal.hu

Egész évben folyamatosan működő háromgenerációs fürdő

Ez az a hely, ahol a család minden tagja felüdülhet a parkosított, sportolási lehetőségekkel is ellátott környezetben, a kül- és beltéri gyógy-, csúszdás-, hullám- és élménymedencékben.

A vendégeket gyógy- frissítő- és aromamasszázs, víz alatti vízsugármasszázs, csoportos víz alatti gyógytorna, a fürdő csarnokában szauna-sziget, gőzkabin és mártózó medence várja. Minden medence- és csúszdaszolgáltatás, szauna, sókamra és jakuzzi egy fürdőbelépővel vehető igénybe, egész évben, 9-19 óráig nappali nyitva tartás mellett és 20-24 óráig az éjszakai.

További információ és szállásfoglalás a Jonathermal oldalán.
Telefon. 06/77 481-855

A cikk megjelenését a Jonathermál Gyógy- és Élményfürdő támogatta.

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik