Virágzó vidékünk

Éjszakai óvodát nyitnak Szolnokon

Az első éjszakai óvoda időpontját a Tiszavirág Fesztivál hétvégéjére tervezték
Korábban a témában:

A szolnoki Széchenyi Lakótelepért Szabadidő, Kulturális és Sport Egyesület egy pályázatnak köszönhetően 2013-ban már működtetett éjszakai óvodát a városban. A program a fiatal szülők körében igen népszerűnek bizonyult, ezért az egyesület vezetősége újabb lehetőséget keresett arra vonatkozóan, hogy ismét működjön a Széchenyi városrészben éjszakai óvoda, írta a szoljon.hu.

Erdei óvodát nyit négy anyuka Tófalván
Az alapvető cél az, hogy a gyerekek mindennap a szabadban legyenek, függetlenül attól, hogy esik vagy mínusz tíz fok van.

Ebben az évben június 21-től havi rendszerességgel biztosítanak este hat órától másnap reggel kilenc óráig éjszakai óvodát. Az óvodai szolgáltatásokat minden esetben magasan kvalifikált óvodapedagógusok végzik.

Az első éjszakai óvoda időpontját a Tiszavirág Fesztivál hétvégéjére tervezték, de a többi időpontnál is igyekeznek figyelembe venni a város nagyobb rendezvényeit. A helyszín ismét a Czakó Elemér úti Zengő tagóvoda lesz.

Az éjszakai óvoda nyári időpontjai: június 21., június 22., július 5., július 19., augusztus 2., augusztus 16.

Kiemelt képünk illusztráció – Fotó: Pixabay

Kommentek

Tiszacsege, 2018. június 11.
Tiszavirágok (Polingenia longicauda) a Tisza tiszacsegei szakaszán 2018. június 10-én. A tiszavirág és a vele rokon fajok az ipari forradalom elõtt még egész Európában elõfordultak, a szennyezések miatt azonban ma már csak a Tiszán és mellékfolyóin figyelhetõk meg. A faj védett, állományát a vízszennyezés mellett veszélyezteti a folyómeder kikövezése is.
MTI Fotó: Czeglédi Zsolt
Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
24-logo

Engedélyezi, hogy a 24.hu értesítéseket
küldjön Önnek a kiemelt hírekről?
Az értesítések bármikor kikapcsolhatók
a böngésző beállításaiban.