Virágzó vidékünk

Másfél milliárd forintért kínálják az álmok birodalmát Szandavárnál

Saját motorcross pálya és ásványvíz lelőhely is található az ingatlanhoz tartozó területen.

A Nógrád megyei Szanda-Szölőkalján, Szandavár romjainak közelében sok lehetőséget magában rejtő ingatlant kínálnak eladásra. Úgyis fogalmazhatunk: ez az álmok birodalma! Szabadidőpark, motorcrosspálya, fejlesztési és állattenyésztési terület tartozik az ingatlanhoz, ami elhelyezkedésének és kialakításának köszönhetően nyáron ideális fesztiválok, sporttáborok szervezésére, ősszel és télen pedig vadászatok tartására, írja az ingatlan.com.

Jelenleg több száz kecskét, birkát és egyéb más állatot tartanak a területen, ezek hasznosítása állandó bevételi forrást jelent.

Az eladó ingatlan külön érdekessége, hogy a területen motorcross pálya is található, ami Európában párját ritkítja. A környék egyébként is közkedvelt crossosok körében, így a pálya az engedélyeztetést követően állandó versenyek helyszínéül szolgálhat.

Az ingatlanon ásványvíz lelőhely is található. A kitermeléshez és palackozóüzem megépítéséhez szükséges tervek, engedélyek is a vételár részét képezik. A komplexum teljes vételára majd másfélmilliárd, egészen pontosan 1.481.750.000,-Ft.

Az ingatlanról további képek

IDE KATTINTVA

tekinthetők meg.

Kiemelt kép: Ingatlan.com

Gyorsan elkelnek az eladó házak a legbiztonságosabb magyar minifaluban
Egy tetétleni családi ház ára öt- és tízmillió forint között mozog.
Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik