Virágzó vidékünk

Óvodások is segítettek a Gyöngyösi Állatkert megmentésében

facebook/gyöngyösi állatkert
facebook/gyöngyösi állatkert
Széleskörű összefogás segített a túlélésben.

Néhány napja a végleges bezárás fenyegette a Gyöngyösi Állatkertet, de most úgy tűnik, egy időre fellélegezhetnek, írta a Ripost.

Kapcsolódó
Utolsó segélykiáltás: örökre bezárhat a felsőlajosi állatkert
Egy olyan személyre lenne szükség, aki falakat tör és mindent megtesz, ameddig határai engedik az állatkert megmentése érdekében.

Veszélyben volt az állatok ellátása és a dolgozók munkahelye is a járványhelyzet miatt, ugyanis november óta nem nyithattak ki, és azóta nincs semmi bevételük, ami fedezné a kiadásaikat.

Pár napja még nagyon el voltunk keseredve, de az állatkertünkről megjelent híreknek köszönhetően olyan sokan siettek a segítségünkre, hogy most már látjuk a fényt az alagút végén

– mondta bizakodóan a portálnak az állatkert alapítója és igazgatója, Barcai Henrietta.

Volt és leendő látogatók, iskolák, vállalkozók, cégek siettek a segítségükre. A gyerekek szüleinek hála, egy helyi óvodás csoport is örökbefogadott egy állatot, hogy ezzel is segítsen az állatkert megmaradásában.

Példátlan az összefogás, amiben részünk van. Megmentett minket az emberek szeretete és ez fantasztikusan jó érzés! Hálásan köszönjük mindenkinek a támogatását, az a szeretet, amit kapunk, hihetetlen

– köszönte meg a segítséget az igazgató.

Kapcsolódó
Európa legjobb állatkertjei közé került a nyíregyházi Sóstó Zoo
A Nyíregyházi Állatpark végzett az első helyen a 250 ezer és az 500 ezer látogatószám közötti európai állatkertek rangsorában.
Olvasói sztorik