Virágzó vidékünk

Vonatra ülhetnek a kerékpárosok az egész országban

Máv-Start/Facebook
Máv-Start/Facebook
Egyre több nemzetközi vonaton is lehetővé válik a kerékpárszállítás.

Közkedvelt úti cél a kerékpárosok körében is a Balaton. Ezt felismerve a MÁV-START az elmúlt években jelentős lépéseket tett kerékpárszállítási szolgáltatások fejlesztésére, ezzel is segítve a szabadidő aktív eltöltését és az egészségtudatos életmód ösztönzését. Ennek köszönhetően 2021-ben minden korábbinál több, közel 700 ezer kerékpárjegyet váltottak az utasok a járatokra, írta meg a csodalatosbalaton.hu.

Kapcsolódó
A tavaszi iskolai szünetben újra színre lép Kajla
Felfedezni Magyarországot vonaton, Kajla segítségével, családdal, olcsóbban – egész jó tervnek hangzik a tavaszi szünetre.

Az északi parton közlekedő tapolcai sebesvonatokban már az áprilisi hétvégéken is nagy kapacitású kerékpárszállító kocsi közlekedik, nyáron pedig számos szerelvényben biztosított kiemelt kerékpáros kapacitás.

Hazánk három legnagyobb tavához, a Balatonhoz, a Tisza-tóhoz és a Fertő tóhoz az ország bármely vasútállomásáról, egész napra érvényes, távolságtól függetlenül egységesen 420 forintért megváltható kerékpáros túrajeggyel lehet könnyen eljutni, ami automatából váltva 5 százalékos, online vagy applikációból vásárolva pedig 10 százalékos kedvezménnyel érhető el

– olvasható a közleményben.

Egyre több nemzetközi vonaton is lehetővé válik a kerékpárszállítás, többek közt Ausztria, Szlovénia, Erdély és a Felvidék felé.

Kapcsolódó
Balatoni járatot indít júniustól a Wizz Air
Heti kétszer fog közlekedni az új járat.
Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik