Virágzó vidékünk

Fürdőzők ezrei lepték el az Alföld tengerpartját

Révész Gábor
Révész Gábor
Minden adott ahhoz, hogy a vendég valóban tengerparti feelinget érezzen.

Aligha érdemes vitatkozni azzal, hogy sehol nincs a Tiszának és az országnak olyan szép folyóparti strandja, mint Csongrádon, a Körös torkolatával szemben. Az ott  kialakult homokföveny mintegy 700 méter hosszan és 30 méter szélesen húzódik a város keleti végétől egészen a torokig.

Kapcsolódó
Újra elkerítik és fizetőssé teszik a Velencei Korzó egy részét
VIP-részt ígérnek minőségi szolgáltatásokkal.

A Körös-torok a nyári időszakban turisták ezreit vonzza a homokos magyar tengerpartnak, illetve az Alföld tengerpartjának is emlegetett területre, ahol ideális körülmények között pihenhetnek és fürödhetnek a vendégek.

Magyarország legszebb és legnagyobb folyóvízi szabadstrandját vasárnap elárasztották a strandolók: becslések szerint mintegy hétezer vendég kapcsolódott ki a Körös-torokban

– írta a Facebookon közzétett bejegyzésében Révész Gábor fotós, aki rendszeresen tesz közzé gyönyörű felvételeket a Körös-torokról.

révész gábor

A részletes információkból megtudhatjuk, hogy valóban igazi tengerparti feelinget kínál e csodás strand gasztrokülönlegességekkel, tiszai halételekkel, fagylaltokkal, jéghideg üdítőkkel és a Tisza sekély és egyre melegebb vizével.

Révész Gábor további csodálatos fotói a fürdőzők ezreit vonzó Körös-torokról és hangulatáról IDE KATTINTVA tekinthetők meg.

Kapcsolódó
Íme a Budapest környéki szabadstrandok listája
Nem kell a Balatonig utazni egy jó strandolásért.
Olvasói sztorik