Virágzó vidékünk

540 millió forintért adnák el Nógrád vármegye legdrágább házát

ingatlan.com
ingatlan.com
A berkenyei 22 lakásos társasházat 540 millió forintért hirdetik, a második a listán egy karancslapujtői ingatlan, amelyet 240 millió forintért kínálnak.

A Nool azt írja összeállításában, hogy a berkenyei társasházban 3 szinten 35-47 négyzetméteres, 1-1,5 szobás lakásokat alakítottak ki, a kivitelezés pedig a legkorszerűbb, energiatakarékos anyagok felhasználásával történt.

A lista második helyezettje az a 300 négyzetméteres karancslapujtői ingatlan, amelyet 240 millió forintért kínálnak eladásra. Az ingatlanbazar.hu oldalán található hirdetés szerint a ház olyan extrákkal van felszerelve mint a medence, a játszótér vagy éppen a mozihelyiség. Emellett az ingatlanhoz tartozik egy 1,7 hektáros természetvédelmi terület is, amelyet gazdag vadállománya tesz igazán egyedülállóvá. Még medence is van ennek a csodás karancslapujtői háznak az udvarán.

Az árverseny bronzérmes szereplője egy 220 millió forintért árult tolmácsi ingatlant, amely korábban vendégházként működött. Az ingatlanbazar.hu oldalán lévő adatok szerint a ház 2015-ben épült egyedi tervek alapján. A romantikus parasztház stílusjegyeit viselő ingatlan két lakótérből áll, összesen 300 négyzetméter hasznos alapterülettel. Mint írják, a házban lévő összes berendezés, ingóságok, gépek, használati tárgyak és díszek a vételár részét képezik.

A negyedik helyezett két 200 milliós épület, egy panzió és egy villa. Előbbit, a Bástya panziót Szécsény belvárosában kínálják. Az ingatlant hirdető weboldal szerint az épület alapja a középkorban épült (1648), ám azóta számos fejlesztésen esett át. Az épületegyüttes jelenleg is panzióként működik. Összesen 17 szobával, 60 férőhellyel rendelkezik, illetve tartozik hozzá egy 80 fős étterem is.

Az etesi villa pedig a 2,8 hektár földterületével igazi paradicsom lehet a természetet és a nyugalmat kedvelőknek. A hirdetés szerint a mintegy 597 négyzetméter alapterülettel rendelkező, teljesen felújított kúriában 12 szoba, 8 fürdőszoba, nappali, konyha és étkező, valamint egyéb helyiségek is találhatóak.

Kapcsolódó
Elkelt az egyik leggazdagabb magyar mesés kastélya
Igaz nem itthon, hanem Beverly Hillsben.
Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik