Virágzó vidékünk

Autót nyerhet az, aki belép a cserkeszőlői fürdőbe

facebook/cserkeszőlő
facebook/cserkeszőlő
A szerencsés nyertes egy Toyota Aygo X személygépkocsit vihet haza.

Régebben volt arra példa, hogy egyes fürdők autós nyereményjátékot hirdettek. 2016-ban például a Gyulai Várfürdő vendégei között egy Opel Mokkát sorsoltak ki, a játékban 67 ezren vettek részt – írta a Termál Online.

Hasonló akciót szervezett 2018-ban a komáromi Brigetio Gyógyfürdő, a debreceni Aquaticum és Orosháza-Gyopárosfürdő, ezeken a helyeken is egy-egy autó talált gazdára.

Ezúttal a Cserkeszőlő Fürdő és Gyógyászati Központ hirdetett nyereményjátékot azon 18. életévüket betöltött, magyar állampolgárságú vendégei között, akik 2023. szeptember 15. és december 31. között  a Cserkeszőlő Fürdő és Gyógyászati Központ intézményébe érvényes, teljes árú fürdőbelépőt vásároltak a fürdő jegypénztáránál, vagy a Cserkeszőlő Fürdő és Gyógyászati Központ szálláshelyein ugyanezen időszakban szállásdíjat fizettek.

facebook/Cserkeszőlő Fürdő és Gyógyászati Központ

A szerencsés nyertes egy Toyota Aygo X személygépkocsit vihet haza.

A játékosnak a belépőjegy megvásárlását követően a kapott nyugtát vagy a szervező szálláshelyén kiállított számlát meg kell őriznie, mivel ezzel tudja igazolni esetleges jogosultságát a nyereményre.

A nyereményjátékon való részvételhez regisztráció szükséges.

A játékszabályzat értelmében a nyertes az autó átvételének dátumától számítva azt 3 évig nem adhatja el.

Kapcsolódó
Így juthatunk TB-támogatott gyógyfürdő-beutalóhoz
Szigorúan szabályozzák, hogy ki, miért, mire és kitől kaphat beutalót.
Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik