Virágzó vidékünk

Elbővülő kőfigurák díszítik Martonvásárt

Facebook/MartonKult
Facebook/MartonKult
Martonvásáron ősszel is tavasz van. Ez pedig a különleges és számtalan színben pompázó kőfiguráknak köszönhető.

Az ősz beköszöntével nem mindennapi ötlettel álltak elő az MVK (MartonGazda, MartonSport, MartonKult) dolgozói. Az ötletüket pedig valóra is váltották, annak érdekében, hogy Martonvásár közterületein járóknak boldog pillanatokat okozzanak, írta Facebook oldalán a MartonKult.

Facebook/MartonKult

Martonvásár intézményeinek környezete és közterei teknősbékával, színes szirmú kővirágokkal, csinos piros ruhába bujt katicabogarakkal, üde eperszemekkel, mosolygós kőfejekkel gazdagodtak. Ezek a színes alkotások pedig az ott dolgozók keze munkája által készültek, azt remélve, hogy az apró kedvességek vidámmá varázsolják azok kedvét, akik a városban találkoznak velük. A céljukat pedig el is érték, hiszen a visszajelzések bizonyítják, hogy sokaknak csalnak mosolyt az arcára és okoznak boldog pillanatokat.

Az alábbi galériában megtekinthetőek a különleges alkotások, amikről a fotókat a MartonKult készítette.

Galéria

Az intézmény ennek a kezdeményezésnek a kapcsán játékot is hirdetett. Várják azoknak a kreatív kedvű városlakóknak a fotóit, akik a kertjüket festett kövekkel díszítik. A fotókat a MartonKult facebook csoportjába tudják a jelentkezők feltölteni, 2023. október 15. éjfélig.

Kapcsolódó
Ezekkel az őszi virágokkal látványos kerti dekorációt készíthetünk
Egy kis kreativitással az ősz is tartogat szép pillanatokat a kertünkben.
Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik