Fenyőrügy a konyhában: illatos csodaszer a téli hónapokra Tavasszal és nyáron szirupot készíthetsz belőle, télen pedig a szárított fenyőrüggyel a karácsonyi sütit is feldobhatod.
Pillanatok alatt elkészül a mennyei ízű, puha mézeskalács Sütés után, persze miután kihűlt, rögtön fogyasztható, nem kell napokat várni, hogy a tészta megpuhuljon.
Virágzó vidékünk „Mindenkinek joga van az elképzeléseihez” – fotókkal cáfolták, hogy üres lenne a pécsi karácsonyi vásár A szervező cég szerint 19 nap alatt 20 ezren voltak a vásárban.
Ikonikus űrhajót épített pizzás dobozból a makettkészítés mestere A Szombathelyen élő Tari Roland nem mindennapi módját választotta a pizzás doboz újrahasznosításának.
Valóságos vitaminraktár: megszületett az aranyszínű saláta Az új fejlesztés célja a béta-karotin tartalom jelentős növelése volt.