Virágzó vidékünk Így szüreteltek dédapáink, időutazás a Fortepannal Az Alföldtől Verőcén át Badacsonyig, az egri és a szekszárdi dombokig, sokfelé kalandozhattunk a Fortepan univerzumában, hogy meglessük az ősöket, hogyan szüreteltek. Még Szentendre egykori dűlőit is megtaláltuk.
Diákok sütik és árulják a pékterméket egy kaposvári iskolában A diákok által előállított termékeket maguk a tanulók árusítják.
Othello, szeder és málna: keszthelyi finomság a Balaton sütije Az othello szőlő és a szeder jó párost alkotnak, és igazi különlegességnek számítanak a mai cukrászdai kínálatban.
Ez a szobanövények leggyakoribb betegsége A gyökérrothadás az egyik legkárosabb betegség, amelytől szobanövényeink szenvedhetnek, és sajnos nagyon gyakori jelenség.