Mozaik

Áfonyával készül a gyümölcsleves kávé

A hibrid italokban nincs hozzáadott cukor, tartósítószer, mesterséges ízesítő, valamint mesterséges színezék sem.

Hogyan szolgáljuk ki a vásárlóink igényeit minél jobban, tették fel a kérdést maguktól az Ocean Spray áfonyatermelő szövetkezetnél, mikor észrevették, hogy a gyümölcslé fogyasztása drasztikusan csökken a vásárlók körében, a kávéfogyasztás azonban egyre nő, 400 millió csésze kávé fogy naponta, írja a Fooddive.com.

Kódoltan hordozzák génjeink a kávé szeretetét
A kutatók szerint a nagyobb gyerekek is nyugodtan ihatnak kávét.

Ezért Ocean Spray Brew néven létrehoztak egy hibrid italt, amely hideg főzött kávé és gyümölcslé keverékéből készült. Kétféle íz kapható: tőzegáfonyás és feketeáfonyás, illetve tőzegáfonyás és limonádés. Az ital – amely valószínűleg csak az Egyesült Államokban lesz kapható – minden adagja ugyanannyi koffeint tartalmaz, mint egy fél csésze kávé, hála az italhoz adott kolumbiai kávénak.

A hibrid italokban nincs hozzáadott cukor, tartósítószer, mesterséges ízesítő, valamint mesterséges színezék sem. És bár az ízük nem a legjobb, legalább az összetevőik egészségesek.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Ocean Spray (@oceansprayinc) által megosztott bejegyzés, Febr 18., 2020, időpont: 2:00 (PST időzóna szerint)

Kiemelt kép: Illusztráció/Pexels.com/Jhon Marquez

Maradék narancshéjból készül a nyomtatott pohár
Így lehet az életünk a legegyszerűbben része egy körforgásnak, amelyben nem termelünk hulladékot.
Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik