Mozaik

Négy helyszínen ringatózhatunk a csillagok alatt

pixabay.com
pixabay.com
Szeptember 10-én rendezik a Libegők Éjszakáját.

Július közepén sokak örömére lehetőség adódott arra, hogy aki akart, a csillagok alatt lebeghetett, hiszen nagy sikerrel rendezték meg a Libegők Éjszakáját., Most, szeptember 10-én megismétlődik az esemény, ezúttal négy helyszínen.

A Chernel István Turisztikai és Sí Klaszter immár hetedik alkalommal koordinálja a már hagyományosnak mondható esti libegőzést, írja a sielok.hu.

Kapcsolódó
Zártkabinos libegőt terveznek Tokaj fölé
Már kiírták a közbeszerzést az országban egyedülálló, zártkabinos libegő tervezésére, mely a tokaji Fesztiválkatlan és a Kopasz-hegy között teremt majd közvetlen kapcsolatot.

A négy helyszín változatos programokat kínál: Eplényben szarvasbőgés túra, Budán retró buszozás, Lillafüreden egyedi fények, Sátoraljaújhelyen éjszakai bobozás is várja a látogatókat.

Zugligeti Libegő / Budapest

Az esemény napján a Zugligeti Libegő 18 órától éjfélig szállítja utasait (23.30 percig lehet a völgyállomásról a hegyállomásra utazni). A rendezvény külön erre az alkalomra szóló 3000 Ft-os retúrjeggyel lesz látogatható! A  jegyek elővételben már megvásárolhatók a Deák Ferenc téri Földalatti Vasúti Múzeumban. További információk ITT.

Síaréna Vibe Park / Eplény

Szeptember 10-én nem csak a libegőzés élményét lehet kipróbálni, de egy szarvasbőgés túrán is részt vehet, aki Eplénybe látogat. A túra keretein belül megismerhető a gímszarvasok éneke, melyet a párzási időszakban hallatnak, valamint a túra alatt számos egyéb érdekességet is megtudható ezekről a csodálatos állatokról.

A hegy tetején lévő The Cage kávézó és a Kemencés Falatozó is nyitva tart 23:00-ig, hogy senki ne maradjon finomságok nélkül.

A részvétel előzetes regisztrációhoz kötött. Részletes program ITT.

Zemplén Kalandpark / Sátoraljaújhely

A Zemplén Kalandparkban a nemrég elkészült libegő szeptember 10-én este 8 óráig, a bobpálya pedig egészen 24 óráig várja majd a látogatókat.

Libegőpark / Lillafüred

Lillafüreden egyedi fényekkel várják a libegőzni vágyókat. A libegő ezen a napon 20 óráig tart nyitva, napnyugta 18:57-kor lesz.

Kapcsolódó
Csodakapu vezet a Pilisből a Visegrádi-hegységbe
Hívhatjuk szurdoknak, völgynek, vízesésnek, de még alagútnak is, hiszen ezek mindegyike megtalálható Dömörkapuban.
Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik