Kertünk-Portánk

Toszkán hangulatú udvarház a baranyai falu gyöngyszeme

ingatlanbazár
ingatlanbazár
Megnyugtató környezetre vágyó, igényes család - akár több generációs - otthonának is tökéletes lehet.

A Mecsek környékét járva tüneményes falvak várják a turistákat, felejthetetlen élményeket és látnivalókat kínálva az utazóknak. A Mecsek-Hegyhát üdülőkörzetben elterülő Magyarhertelend – amely Pécstől mindössze 20, Orfűtől  4 kilométer távolságban fekszik – is a népszerű települések közé tartozik, köszönhetően elsősorban a 2012-ben felújított termálfürdőjének.

Kapcsolódó
Toszkánához és Provence-hez hasonlítják a Balaton-felvidéket
A Mastercard által kiadott útikalauzban Európa legcsábítóbb, 44 kevésbé ismert helyét gyűjtötték össze.

Magyarhertelend két termálkútjának egyike 550 méter mélyről ontja a 38 ºC-os, a másik 1062 méterről a 63 ºC-os melegvizet. A termálfürdőnek köszönhetően a falut évről-évre több külföldi és hazai látogató keresi fel, miközben gyönyörű házak teszik bájossá a települést.

Ezek közé tartozik az az 1900-as években épült udvarház, melynek 2014-ben minden épületét felújították, és most eladásra kínálják.

ingatlanbazár

A teljes telek 6460 négyzetméter, ebből mintegy 3 ezer négyzetméter park, kert, erdő, parkoló. Az építmények összesen 590 négyzetméter alapterületűek, ez két lakóépületet – vendégházat – és hat melléképületet jelent.

A vendégházak eredeti olasz bútorokkal, egyedileg kialakított konyhákkal és fürdőszobákkal hamisíthatatlan toszkán hangulatú otthonba varázsolják az abban lakókat

– olvasható az Ingatlanbazár portálon, ahol további képeket közölnek az eladó udvarházról, és az árát is megadják.

ingatlanbazár

Annyit elárulhatunk, nem filléres vételt kínálnak, de mint írják:

az ingatlan kiváló üzleti lehetőség, de megnyugtató környezetre vágyó, igényes család – akár több generációs – otthona is lehet.

Amit a leendő tulajdonosnak érdemes előre tudnia: a kertben található egy fedett terasz, kút, kerti grill és kemence, két 2 pince a domboldalba ásva, valamint egy 6×3 méteres medence panorámás napozóterasszal, ahonnan gyönyörű panorámát kínálnak a Mecsek lankái.

Kapcsolódó
Álomház vár új gazdára a Mecsek és a Zselic lankáinak ölelésében
Kán és a falut körülölelő völgy túlélte az idő múlását és a bőség korába ért.
Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik