Mozaik

A betű formájú a csináld magad meseházikó

Akár az erdő mélyén is eléldegélnénk a saját kezűleg összeszerelhető házban.

Ez a DIY luxusház mindent tartalmaz, amire csak szükségünk lehet, még füstérzékelőt is, írja a House Beautiful.

Az Everywhere Travel Co. hamarosan olyan DIY készleteket kínál az USA területén, amelyek lehetővé teszik saját kis házikónk megépítését az alapoktól egészen a tetőig, sőt, ha a komplettebb csomagot választjuk, a bútorok hozzávalóit is megtaláljuk benne, nekünk már csak össze kell szerelnünk az alkatrészeket.

Fotó: Instagram/everywhere_co

A 146 négyzetméteres, A betű formájú házikó a méreteit tekintve nem is annyira házikó , hiszen akár nyolc ember befogadására is alkalmas.  Pimaszul Ayfraymnek hívják, ami egy szójáték, és nagyjából annyit tesz: igen-A-keret!

A felső tetőtérből verhetetlen kilátás nyílik a panorámaablakokból. A kabinház háromszintes, két hálószobával, toalettel és két fürdőszobával rendelkezik. Fehér vagy fekete színben is kaphatóak, van hozzá napelemkészlet, és egy komplett belsőépítészeti szett. Ez utóbbi fapadlót, szekrényeket, világítótesteket, aljzatokat, füstérzékelőket, fa burkolatot és cementet tartalmaz a munkalapok és zuhanyzók elkészítéséhez. A házikó környezetbarát változatban is összeszerelhető.

Fotó: Instagram/everywhere_co

Belül is minden luxussal felszerelt és tágas, erdei környezetben csodás lehet benne ébredni. A csináld magad ház kétféle változatban is megvásárolható, és bár elég drága, de az áráért egy teljes házat vehet az, aki megteheti, ráadásul barkácsolni is szeret. Ha pedig csak a házat szeretnénk, de mi magunk nem akarunk az építéssel vesződni, a szakemberek elvégzik helyettünk a munkát.

Odúként olvad a mesés környezetbe a meghitt hangulatú házikó
Hamisítatlan vidéki hangulatot áraszt a hely.

Kiemelt kép: Instagram/everywhere_co

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik