Mozaik

Aggódnak az állatvédők a piros kalapos galambok miatt

Chuck Norrist végül sikerült videóra venni.

Las Vegasban is lehet még újat mutatni az embereknek: a szerencsejátékok rabjai és a helyi lakók néhány napja meglepően öltözött galambokat fedeztek fel a város környékén. Két galamb ugyanis egy pici cowboykalapot viselt, és senki sem tudja, hogyan tettek szert rájuk.

A helyi madárvédők mindenesetre aggódnak értük a CNN szerint. Egyikük a médiumnak úgy nyilatkozott, valaki hozzáragaszthatta a kis kalapokat a madarakhoz.

A kalap körül ragasztó miatt lett hiányos a tollazatuk

– mondta az állatvédő.

A közösségi médiában gyorsan sztárok lettek a madarak, a város lakói a keresésükre indultak, a madárvédők csapdákat állítottak nekik, hogy befogják őket. A piros kalapost Chuck Norrisnak, a rózsaszín kalapost Coolamity Jane-nek nevezték el.

Magyar galambfajta hódította meg Európát
Panelek helyén született, a háború előtt.

Végül egy ifjú hölgy nemcsak rátalált, videót is készített Chuck Norrisról.

Nem hittem el, hogy léteznek ezek a madarak, amíg az édesanyám házánál meg nem láttam az egyiket. Egyszer csak ott állt az ajtó előtt, nagyon izgultam, de mielőtt videóra vehettem volna, elrepült. Aztán újra észrevettem, és sikerült felvennem

– nyilatkozta.

Szóbeszéd járja egy harmadik kalapos galambról is, amely barna kalapot visel, de a madárvédők nem erősítették meg a létezését.

Kiemelt kép: Twitter

Olvasói sztorik