Mozaik

Napfényes falu köszönti a magyar tévénézőket

facebook/Slunećná
facebook/Slunećná
Az új sorozat garantált sikert ígér.

A hazai televíziós csatornákon nagy sikere van a falusi tájakon játszódó vidám filmsorozatoknak. Az RTL Klubon Ökörapáti története, a Drága örökösök hosszú ideig nézők millióit ültette a képernyők elé, A mi kis falunk pedig már az 5. évadánál tart – igaz most rövid pihenőre vonult.

Kapcsolódó
Tizennégy házból áll a legfiatalabb magyar falu
A település csak a film kedvéért került fel a térképre.

Október 22-én új falutörténet érkezik a képernyőre. A Csehországban nagyon népszerű, Napfényes falunk sorozatot Magyarországon elsőként az ATV nézői láthatják.

A sorozat – eredeti címén Slunećná – a cseh Príma csatornán főműsoridőben is piacvezetővé vált. Főszereplői az induláskor még ismeretlennek számítottak, mára azonban – köszönhetően a sorozat hatalmas sikerének – sztárok lettek.

Napfényes falunk

A Napfényes falunk a Popelka családról szól, akik egy takaros farmon élnek, náluk készül a legendás kecskesajt és az ő birtokukon van a környék leghíresebb szállodája is.

 

Egy napon az egész vállalkozást kézben tartó családfő váratlanul meghal Amikor a családfő hirtelen meghal, a két testvér – Tyna és Sylva – pedig civakodni kezdenek az örökségen.

 

Előbbi megtartaná a birtokot, utóbbi pedig eladná azt, hogy pénzhez jusson.

Családi drámák, intrikák, váratlan szerelmi románcok, izgalmas pillanatok és sok-sok nevetés egyetlen sorozatba sűrítve: ez a Napfényes falunk, mely mától minden pénteken 22 órától látható az ATV-n.

A sorozat 1. szezonja 2020-ban indult Csehországban, ahol a vetítés jelenleg a 136. epizódnál tart. A széria 1. etapja 35 részből áll.

Kapcsolódó
Felbolygatta Pilisszentlélek mindennapjait A mi kis falunk
A nagy népszerűség eleinte jót tett a településnek, ám a helyiek már úgy érzik, a turisták áradata korlátozza az életterüket.
Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik