Mozaik

Hosszú pihenőre tér az ország kedvenc faluja

benkő judit
benkő judit
A népszerű sorozat várhatóan jövőre folytatódik az RTL Klubon.

Az alighanem legkedveltebb magyar televíziós sorozat, A mi kis falunk évek óta milliókat ültet a képernyők elé, ám most hosszabb pihenőre tér – írta a SorozatWiki.

Kapcsolódó
Maconkán vadászott a halakra A mi kis falunk állatorvosa
Reviczky Gábor színművész negyedszer vett részt a horgászok népszerű társasági eseményén.

2021. szeptember 4-én dupla résszel debütált A mi kis falunk 6. évada az RTL Klubon. Pajkaszeg lakóinak humorral fűszerezett életét azóta heti rendszerességgel láthatták a nézők, mostanra azonban bizonyossá vált, hogy a sorozat több hónapos pihenőre tér.

Október 2-án, szombaton a 6. évad 6. epizódját vetíti a csatorna, ezt követően időlegesen “eltűnnek” a falu friss sztorijai a képernyőről.

Az, hogy a sorozat mikor folytatódik, még nem tudni, de leghamarabb valamikor jövőre lehet rá számítani

– írta a portál.

Az Erikát alakító Lovas Rozi, a Tecát megformáló Bata Éva és a Gyurit játszó Lengyel Tamás a most szombati részben még láthatóak lesznek, de a 6. évad 2022-es folytatásában már nem szerepelnek, ugyanis ezeket az epizódokat idén vették fel.

Bata Éva augusztus elején hozta világra első gyerekét, míg kolléganője Lovas Rozi a második babájával várandós, így ők a magánéleti teendőik miatt távoznak. Ezzel párhuzamosan Lengyel Tamás is eltűnik egy időre, hiszen karaktere története szorosan kapcsolódik a Lovas Rozi által megformált Erikáéval.

A mi kis falunk idősávjában október 9-ikétől az X-Faktor jubileumi, 10. évada kerül képernyőre.

Kapcsolódó
Kitüntették a magyar vidék legismertebb polgármesterét
A művész színházi alakításaiért vehette át a Gábor Miklós-díjat.
Olvasói sztorik