Mozaik

Szülinapot ünnepel a velencei buszmegálló könyvtára

Velence KönyvMegálló/Facebook
Velence KönyvMegálló/Facebook
Bátran vihet bárki olvasnivalót.

Aki Velencén jár, a Fő utca buszmegállójában bizonyára elcsodálkozik. Rengeteg könyvet talál ott ugyanis, amit bárki szabadon elvihet elolvasni.

Kapcsolódó
Könyvtár nyílt az utasoknak a szegedi vasútállomáson
Már hajnali fél négykor be lehet ülni olvasni, és akár magunkkal is vihetjük a könyvet az utazáshoz, ha visszahozzuk vagy pótoljuk egy másik kötettel.

A velencei KönyvMegálló most ünnepli 1 éves születésnapját, tudtuk meg a közösségi oldaláról.

Az egy éve megálmodott és elindított kezdeményezés nagyon sikeres, és csak egyetlen szabály van: Vidd, olvasd, hozz másikat!

Velence KönyvMegálló/Facebook

Nagy, nagy öröm, hogy az egy év alatt rengeteg könyv kikerült a polcokra, sok visszajelzést kaptam, hogy szeretitek és rendszeresen látogatjátok a megállót. Karácsonykor játékok is voltak a polcokon, pár napja egy földgömb cserélt gazdát. Összefoglalva, sikeres lett a megvalósult kezdeményezés. Rongálás, vagy nagyobb probléma nem volt. Úgy látom közösen vigyázunk rá ! Továbbra is használjátok, olvassatok, mert olvasni öröm

– írta ki a megmozdulás megálmodója.

Ha valaki arra jár, bátran válasszon, de az sem baj, ha valaki a neki már nem kellő könyvét odaajándékozza, hiszen várják még az olvasnivalót. Menjetek, olvassatok! Mert olvasni tényleg öröm!

Kapcsolódó
A könyvek templomai: lenyűgöző könyvtárak a nagyvilágból
Csodálatos könyvtárak léteznek szerte a világban, amelyekbe nemcsak kölcsönözni érdemes betérni, hanem maga a látvány is megér egy látogatást.
Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik