Mozaik

Visszatér a képernyőre az ország legnépszerűbb faluja

sárosi attila
sárosi attila
Pajkaszegen felborul az eddigi rend, a szomszédok területszerző hadjáratba kezdenek.

Az RTL bejelentette, hogy szeptember 16-án, szombaton indul A mi kis falunk 8. évada a csatornán, írta a Sorozatwiki.

Az új epizódok nem a megszokott, 20 órás sávban érkeznek, hanem 19 órakor kerülnek majd képernyőre.

A legsikeresebb magyar sorozat új epizódokkal még sosem kezdődött ilyen korán. Az 1. évad csütörtökönként 21 óra után indult, azóta szombatonként 20 órakor ment a sorozat, 2022 őszén néhány hétig pedig szombatonként 22.30-kor.

A mi kis falunk 8. évadában Kati és a Doktor olyat csinálnak, amit még soha. Anikó olyan fegyvert vet be a polgármesteri hivatalban, ami mindenkit sokkol, mint ahogyan az is, hogy Baki mit művelt Szifonnal, amíg az aludt. Zömbikné különös bűncselekménnyel gyanúsítja meg Bazsót.

A folytatásban Pajkaszegen felborul az eddigi rend és a szomszédok területszerző hadjáratba kezdenek. Saci nem tudja tartani a száját a postásnő előtt, akiben felizzik a vágy, hogy elcsábítson valakit, aki foglalt.

Stoki és Sulyok úgy gondolják, itt az ideje, hogy mindennek nyoma maradjon, de amikor hirtelen mindenki képbe kerül, mindent megbánnak.

Az orvosnőhöz váratlan vendég érkezik és így együtt egyre meghökkentőbb felismerésekre jutnak. Zsolt jót akar, de egy félreértés miatt minden másképp alakul, mint ahogyan tervezte. Az orvosnő rájön, hogy van, ami nem fejben dől el – hanem máshol.

Kapcsolódó
Kitüntették a magyar vidék legismertebb polgármesterét
A művész színházi alakításaiért vehette át a Gábor Miklós-díjat.
Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik