Otthon készült

Magyaros ízvilágú és ünnepi lesz idén az ország tortája

Az első zsűrizési körből 5 torta jut a döntőbe.

A Magyar Cukrász Iparosok Országos Ipartestülete 2019-ben is meghirdette a „Magyarország Tortája” versenyt, melyre csak cukrászdák, vagy vendéglátó tevékenységet folytató vállalkozások nevezhetnek. Magánszemélyek nevezését nem fogadják el. Minden versenyző maximum 2 darab tortával nevezhet.

Malmot vett és aratni is fog az országtorta kétszeres győztese
Találjuk meg önmagunkat, és ne azon gondolkodjunk naphosszat, miként legyünk gazdagok.

Új, kreatív ötleteket, lehetőleg magyaros ízvilágú, az ünneppel, vagy Magyarországgal összefüggésbe hozható tortákat várnak a pályázóktól. A korábbi években a versenyre már nevezett tortával nem lehet újra nevezni. Mint írják:

Külön felhívjuk a figyelmet, hogy ne évek óta árusított tortáikkal nevezzenek, mert a verseny egyik célja, hogy új magyar receptek és sütemények készüljenek.

Az első zsűrizési körből 5 torta jut a döntőbe.  A zsűrizés első fordulóját 2019. áprilisában tartják.

Az egészségtudatos és korszerű táplálkozás melletti elkötelezettség jegyében, az Egy Csepp Figyelem Alapítvány kezdeményezésére és velük együttműködésben a Magyar Cukrász Iparosok Országos Ipartestülete meghirdette a Magyarország Cukormentes Tortája versenyt is, melyre új, kreatív ötleteket, elsősorban hazai alapanyagokból készülő, az ünneppel összefüggésbe hozható tortákat várnak.

Habfelhő borítja az ország cukormentes tortáját
A Három kívánság nem tartalmaz hozzáadott cukrot és fehér lisztet.

Mindkét versenyre 2019. március 31-ig lehet nevezni.

Kiemelt képünk illusztráció – Fotó: Pixabay

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik