Virágzó vidékünk

Háromnapos zenei fesztivállal köszöntik a nyarat a Robinson-szigeteken

A tavalyi siker után idén is megrendezik a 3 napos non-stop partit a természet lágy ölén.

Távol a virtuális mindennapok és a számítógépek világától, testnek és léleknek is feltöltődés, ha az ember Nógrád megyében, az Ipoly folyó mellett található Robinson-szigeteket választja kikapcsolódása helyszínéül. Nem véletlen, hogy a Szécsény közelében lévő terület egyre népszerűbb a horgászok körében, mind több cég választja csapatépítő tréningje helyszínéül, és iskolai táborok sokaságát is szervezik ide. A festői környezetben 35 darab fűthető faház, két közösségi ház, sátorverésre kijelölt hatalmas terület, valamint tűzrakó- és bográcsozó-helyek szolgálják a természetes életmódot kedvelők igényeit.

Fotó: robinsonszigetek.hu

2018-ban a szokásos csendet három napig tartó zenei program törte meg. Az első alkalommal megrendezett Robinson Fesztivál óriási sikert aratott: fantasztikus hangulat, rengeteg sztár, régi ismerősökkel való találkozás, hajnalig tartó bulizások jellemezték a rendezvényt, így a pergető horgászok paradicsoma tavaly először igazi fesztiválbirodalommá változott.

A dübörgő zenei program ebben az évben sem marad el, hiszen 2019. június 14-16. között következik a II. Robinson Fesztivál, melyet ezúttal is a tanév zenés búcsúztatásának és nyárköszöntő bulinak szánnak a szervezők.

A program sztárfellépők sokaságát kínálja, és zenei irányultságokban sem lesz hiány.

Június 14., péntek – Mulatós nap

18 órai kezdettel színpadra lép Gáspár Győző, Nótár Mary, Kis Grófo, Bunyós Pityu, MC Hawer és Tekknő, Jolly & Suzy és a Románcok Csillagai és Rostás Szabika, majd hajnal egytől reggelig Nyári Kálmán szórakoztatja a nagyérdeműt.

Június 15., szombat – Retro nap

15 órai kezdettel színpadra lép Jusztin Tímea, Géczi Edit, Zoltán Erika, az Ufo együttes, Csordás Tibi, Krisz Rudolf, a Desperado, az Ámokfutók , Persik Szabolcs, Spigiboy és a Kozmix, majd hajnalig retro diszkón táncolhatnak a szórakozni vágyók.

Június 16., vasárnap – Mainstream nap

Délután kettőtől egymást követi a színpadon Ben Nyler, TailorB , Pete, Julian Kid, Price,  Curtis, Burai Krisztián, AK26, Lmen Prala, Earth N Days, Ajkay Ádám, Newik, Nia Even , Tomy Montana, Szecsei, Purebeat, Daniel Nike. Ez a non-stop fergeteg várhatóan hétfőn hajnali 5-ig tart.

A fesztivál teljes ideje alatt street fooddal, italpultokkal, gyermekjátékokkal, szabadidős programokkal várják a vendégeket. Akik a helyszínen szeretnék tölteni a 3 napot, azok a faházakban szállhatnak meg, illetve a sátorral érkezők a tábor területén üthetik fel ideiglenes tanyájukat.

További információk a Robinson Fesztivál Facebook oldalán találhatók.

Kiemelt kép: robinsonszigetek.hu

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik