Virágzó vidékünk

Százforintos napot szerveznek Nyíregyházán

Évente egyszer jelképes összegért fogadják a látogatókat a Nyíregyházi Állatparkban.

Idén is lesz 100 forintos nap az Állatparkban, írja honlapján a Nyíregyházi Állatpark.

2019. november 30-án szombaton 9-16 óra között várják a látogatókat, és azt kérik, ha lehet, hozzanak magukkal egy ajándékot. Az adományt majd az Állatpark előtti parkolóban gyűjtik, egy hatalmas tábla jelzi az elfogadó helyet. A városi és megyei szervezetekkel, alapítványokkal egyeztetve elsősorban tartós élelmiszerekre, tisztítószerekre és higiéniás termékeket várnak, de mindenért nagyon hálásak a szervezetek, akik még aznap eljuttatják a megfelelő helyre azokat. Az ajándékokat típus szerint gyűjtik: tisztítószer, tartós élelmiszer, játék és könyv kategóriákban.

Európa legjobb állatkertjei közé került a nyíregyházi Sóstó Zoo
A Nyíregyházi Állatpark végzett az első helyen a 250 ezer és az 500 ezer látogatószám közötti európai állatkertek rangsorában.

Ezen a napon mindenki számára egységesen 100 ft-ba kerül a belépőjegy, és mivel az eddig megszokottakból kiindulva idén is sok látogatóval számolnak, a gyorsabb bejutásért azt kérik, lehetőleg ne bankkártyával vagy nagy címletű papírpénzzel fizessenek a látogatók.

Az állatkert nyitva tartása a téli időszámítás szerint 9-16 óra között lesz, a  pénztár 15 órakor zár, és mindenkit szeretettel várnak a dolgozók és az állatkert lakói egyaránt.

Kiemelt kép: sostozoo.hu

Így tündökölt régen, és ilyen ma a gyógyvizéről híres Sóstó
A tó gyógyító vizét már Mátyás király korában ismerték.
Olvasói sztorik