Virágzó vidékünk

Júniusban nyit az ország legdrágább fürdője

facebook/RQ Vízi Élménypark és Gyógyfürdő
facebook/RQ Vízi Élménypark és Gyógyfürdő
A felnőtteknek a strand, élményfürdő és a gyógyvizes medence használatára jogosító jegy 9700 Ft, győrieknek kedvezménnyel 5800 Ft.

Mint azt korábban megírtuk, a nyár elején megnyitják a világ első hét tengeri csillagos vízi élményparkját, a győri RQ Vízi Élménypark és Gyógyfürdőt, ahol összesen 21 medence kap helyet. A nyitás napja június 17.

Európa egyik legkorszerűbb és legnívósabb élményfürdője belépőjegyeinek árait a napokban hozták nyilvánosságra. A fürdő különféle szolgáltatásait eltérő áron lehet majd igénybe venni, írta a Kisalföld.

Belépőjegyek ára

A felnőtteknek a strand, élményfürdő és a gyógyvizes medence használatára jogosító jegy 9700 Ft (győrieknek 5800 Ft), a nyugdíjas- és gyerekjegy 7 300 Ft (győri nyugdíjasoknak és 18 év alattiaknak 4 380 Ft)

 

Termálmedence és uszoda 6500 Ft (győrieknek 3900 Ft), 14-18 év közöttieknek, és a nyugdíjasoknak 3120 Ft

 

Uszoda jegyek: felnőtt 3500, (győrieknek 2100 Ft), 18 év alatt és győri nyugdíjas 1620 Ft

 

A nyugdíjas szervezetek ingyenes belépésre jogosító kártyát ad az önkormányzat, amelyet a tagjaik vehetnek igénybe.

A vízi élménypark számos kuriózumot ígér. A 32 méteres szódásszifon-csúszda a jelképe lesz, de kihasználva a terület adottságait, panorámamedencékből lehet majd csodálni Győr gyönyörű belvárosát.

Az új fürdőkomplexum éves üzemeltetése megközelítően 3 milliárd forintjába kerül majd a SPA Hungary Holding Zrt.-nek. Csúcsidőben 165 embert foglalkoztatnak majd a fürdőben, akik havi bérköltsége meghaladja a 130 millió forintot.

Kapcsolódó
Végleg bezárják a paksi gyógyfürdőt
Évi háromszázmillióba került a működtetése.
Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik