Virágzó vidékünk

Pünkösdkor nyit a siófoki Plázs

pixabay
pixabay
Megújult nagyszínpaddal és tizenhét hétvégén harmincöt koncerttel várja a közönséget idén a siófoki Plázs, amelynek szezonnyitójára május 17. és 20. között kerül sor.

A pünkösdi nyitóhétvégét a város önkormányzata és a Plázs közösen szervezi, a családi és szabadidős programkavalkád a Nagystrandon, a zenei események a Plázs technikailag és külsőleg is modernebbé vált nagyszínpadán lesznek, írták a szervezők az MTI-hez eljuttatott sajtóközleményben.

A napközben zajló rendezvények, gyermekműsorok után pénteken a Blahalouisiana, szombaton a Hooligans, vasárnap a TNT ad ingyenes koncertet. Az együttesek fellépése után szombaton több helyszínen a hazai dj-k lépnek fel, vasárnap Dj Dominique és a Fergeteg party várja majd a bulizni vágyókat

– emelték ki.

A Plázs tavaly rekordszámú látogatót, mintegy 315 ezer embert vonzott, ezt idén a tizenhét hétvégére tervezett harmincöt koncerttel “jó eséllyel sikerül megdönteni”.

Az olyan nagy visszatérők mellett, mint Azahriah, Majka, Rúzsa Magdi, az Edda, a Neoton, Dzsúdló, Krúbi, Horváth Tamás, a Follow The Flow, a BSW, a Kowalsky meg a Vega, több produkció is debütál a hatalmas ledfalakkal kiegészített nagyszínpadon.

Kapcsolódó
Szigorú feltételekhez kötik a szórakozóhelyek éjszakai nyitvatartását Siófokon
A cél, hogy minél nagyobb rend, tisztaság, minél jobb közbiztonság legyen a Petőfi sétányon.
Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik