Százezreket érint hazánkban az alattomos, gyógyíthatatlan kór Az átlagéletkor növekedésével a betegség aránya várhatóan emelkedni fog a következő évtizedekben.
Virágzó vidékünk Vidékre költözött és „kincses szigetté” varázsolta az alföldi parasztházat A fővárosi művészetpedagógus csodát tett a hagyományos alföldi portán.
2024-ben a Svájcer Paraszt Sajt az év legjobb magyar sajtja Intenzív ízélményt ad már négy hónapos érlelés után, az idő előrehaladtával a karaktere egyre erősödik.
Készítsünk lekvárt zöld paradicsomból A nem érett paradicsomokból is sokoldalúan használható finomság lehet.
Diákok sütik és árulják a pékterméket egy kaposvári iskolában A diákok által előállított termékeket maguk a tanulók árusítják.
Vízisiklónak nézte a kútjában talált állatokat, de a kiérkező szakembereknek más kígyókkal volt dolguk bükki nemzeti park